CONTACT

Om kwaliteit en service te garanderen, worden er momenteel geen nieuwe klanten aangenomen. 

Voor de bestaande klanten: plan zo tijdig mogelijk je afspraak in. De donderdagavond en zaterdag zijn zeer populair en staan vrijwel steeds volgeboekt. Wees er snel bij en ben zeker van een plekje! 

Door het maken van een afspraak met Jessy Gespecialiseerd voetverzorger gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. 

Tijdens een lopende verzorging kan ik u niet telefonisch te woord staan. Spreek a.u.b. een boodschap in.  Van zodra het kan zal u terug worden gecontacteerd tijdens de praktijkuren. Een afspraak maken wanneer het voor u past dat kan 24u/24u via de online agenda als u een account hebt. 

Wilt u een afspraak verplaatsen of annuleren graag 24 uur op voorhand. Zie algemene voorwaarden. Om de kwaliteit van de verzorgingen optimaal te kunnen aanbieden vinden deze enkel plaats in de praktijk . Er worden geen huisbezoeken gepland.

Jessy Gespecialiseerd voetverzorger
Moerstraat 4, 2970 's Gravenwezel


Telefoonnummer
(+32) 0476 50 87 81

Voor een afspraak kan u steeds bellen tijdens de praktijkuren of online een afspraak maken.

Online afspraak maken

Wanneer het voor u past,  24u op 24u, 7 dagen op 7. 

Reserveer online en ontvang per mail een bevestiging en een herinneringsmail de dag voor de afspraak.

Weet u niet wat kiezen, op de pagina diensten kan u alle info terugvinden. Een deelbehandeling kan enkel telefonisch gepland worden.

Heeft u gekozen voor het lakken van de nagels vergeet dan zeker je flip-flops of sandalen niet waarbij de nagels volledig vrij zijn om mooi te kunnen drogen zonder vervelende afdrukken.